суббота, 29 апреля 2017 г.

27 квітня на уроці з польської

повторювали граматику, вимову буквосполучень та звуків. Із нового - розбирали, читали, перекладали,  вчили нові слова до нового тексту  Rozmowa “ та робили вправи  до нього.  Ще знайомились , читали та перекладали  новий текст “Zwiedzamy miasto(Ми відвідаємо місто). Ще встигли і зробити вправи до нього.  Викладач Олег Крисін



пятница, 28 апреля 2017 г.

25 квітня урок з іспанської

розпочався телефонною розмовою  (llamada telefónica ) між поділиними на пари слухачів. Ще й пари змінювались. Так було перевірено домашнє завдання. Ще повторили  зворотні дієслова  (Verbos pronominais).
Читали  та перекладали, розбирали  знову ж таки діалог  “У продуктовій крамниці “ (A la Compra), використовуючи  Verbos pronominais  та стверджувальну форму  наказового способу  (Imperativo afirmativo).

Викладач - Людмила Гнапова

вторник, 25 апреля 2017 г.

25 квітня на уроці з англійської

як завжди, спочатку перевіряли домашє завдання. Ще раз проговорили про слова, які ніколи не вживаються з Present  Continious.  Виділили з них найбільш вживані –  love, like та hate. Працювали над реченнями з цими словами та з дієсловами з закінченням – ing. Нова тема уроку – це об'єктні займенники. Складали речення з займенниками, визначалися, де ж об’єктні. На закінчення – читали, перекладали, ставили запитання та відповідали на них по тексту - Five classic love stories. Викладач – Наталія Руда

понедельник, 24 апреля 2017 г.

20 квітня на уроці з польської

розбирали тексти -  “Zakupy”- закупка товарів та “Zameldowanie”- регістрація. Перекладали з польської на українську  та навпаки. Ставили запитання то текстам та давали відповіді. Із минулого - повторювали числівники на польській.

четверг, 20 апреля 2017 г.

23 квітня на уроці з англійської

повторювали часи Present  Simple - теперішній простий час та Present  Continuous - теперішній тривалий час. Повторювали правила утворення та вживання часів, утворення  заперечних  та  питальних речень, та слова-покажчики часів.
Ще на цьому уроці знайомилися з модальними дієсловами – can, may, must, правилами їх використання та утворення заперечних і питальних речень з ними.

Викладач – Ксенія Красіонова 

среда, 19 апреля 2017 г.

18 квітня на уроці з англійської

продовжили вивчення часу Present Continious, а саме - питальні та негативні речення в цьому часі. Визначилися зі словами, які не вживаються в Present Continious. 
Почали розбирати вправу Shopping men - love it! та Come to Center Parcs. 
Слухали аудіо Mr Bean, та ще раз подивились і обговорили першу частину фільму  
Learn English Through Stories Red Roses. 

18 квітня на уроці з іспанської

вивичали наказову форму дієслова. І вживали ці слова в діалозі "Телефонний дзвінок". Розбирали фрази, які вживаються в телефонних розмовах.
Розбирали домашню вправу теж по цій темі.
Завдання додому: Підготувати фрази  для діалогу по телефону,вміти їх вживати.На наступному уроці половина учасників діалогу буде додзвонювачами, а інша-абонентом.
Викладач - Людмила Гнапова



18 квітня в бібліотеці вивчали англійську мову. Викладач Наталія Руда.

Англійська мова – це мова можливостей. Кожна людина, яка володіє англійською мовою, прагне добитися великих результатів у своїй кар’єрі тому, що англійська мова відкриває безмежні можливості.







вторник, 18 апреля 2017 г.

13 квітня на уроці з польської

як завжди, спочатку повторили  фонетику в польській мові взагалі та фонетику до тексту. Читали та перекладали текст про хворого Влодека - Wlodek zachorowal. Розбирали та виконали вправи ( Zekcja siedemnasfa). Читали новий текст  Zameldowanie -ЗаЇзд. Викладач Олег Крисін.


12 квітня на уроці з французької

вивчали мову за творами саме французьких поетів. Все почалося з вивчення фонетичних знаків мови. Потім була поезія. Слухали, перекладали та розбирали два вірша  Жака Превера. Та ще й дві чарівні пісні Сальваторе Адамо.   Жак Превер – «У своєму домі» -  Dans Ma Maison (Jacques Prèvert) і Сальватор Адамо – «Це моє життя» - Salvatore Adamo-C'est Ma Vie.



вторник, 11 апреля 2017 г.

10 квітня на уроці з англійської

10 квітня на уроці з англійської продовжили вивчати Present Сontinuous. Перевірили домашнє завдання – читали вправи і текст A Film or Lunch? У другій половині заняття слухали відому пісню Стінга Shape of My Heart. По черзі читали текст, використовуючи ті, чи інші дієслова в Present Simple. Читали про свято Паски – Easter, вставляючи пропущені слова. Викладач - Ксенія Красіонова.



4 жовтня вивчали

англійську мову. Викладач Наталія Руда.